Pasibaigęs. 07-06 18:30
OŽ atranka
Bahamai
89
Libanas
72
Pasibaigęs. 07-06 19:00
OŽ atranka
Kamerūnas
59
Latvija
72
Pasibaigęs. 07-06 21:00
OŽ atranka
Dominikos Respublika
77
Kroatija
80
Pasibaigęs. 07-06 21:30
OŽ atranka
Suomija
74
Ispanija
81
Pasibaigęs. 07-06 23:00
OŽ atranka
Italija
64
Lietuva
88
Pasibaigęs. Vakar 02:00
OŽ atranka
Puerto Rikas
98
Meksika
78
Pasibaigęs. Vakar 19:00
OŽ atranka
Latvija
69
Brazilija
94
Pasibaigęs. Vakar 21:00
OŽ atranka
Kroatija
69
Graikija
80
Pasibaigęs. Vakar 21:30
OŽ atranka
Ispanija
86
Bahamai
78
Pasibaigęs. Šiandien 01:00
OŽ atranka
Lietuva
68
Puerto Rikas
79

Prie sienos priremtas N.Pacevičius: tokiose rungtynėse turi būti ir sėkmės (7) VIDEO interviu

Birželio 9 d., 20:12
N.Pacevičius verčiasi su išretėjusia rotacija („Betsafe-LKL“ nuotr.)
N.Pacevičius verčiasi su išretėjusia rotacija („Betsafe-LKL“ nuotr.)
Gustavas Klikna

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ekipa patyrė dar vieną pralaimėjimą namuose Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) bronziniame finale ir atsidūrė ties prarajos kraštu. Mačo pabaigoje atkarpą 17:8 sugėrę vilniečiai turėjo pripažinti Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ pranašumą (84:91) ir serijoje atsilieka 1:2.

„Tikrai neturiu jokių pretenzijų žaidėjams, kovėmės labai gerai, paprasčiausiai tokiose rungtynėse turi būti ir sėkmės, – po mačo sakė vilkų vyr. treneris Nedas Pacevičius. – Manau, kad tikrai pradėdavome tas pirmąsias dvejas rungtynes gan gerai, išsimėtydami kamuolius ten, kur norime. Šiandien pradėjome panašiai, paprasčiausiai skirtumas tas, kad pakankamai gerų metimų nesusimetėme. Antroje pusėje skaičiai rodo, kad tikrai neturėjome sėkmės mesdami iš toli, kur su mūsų turima sudėtimi, turima padėtimi mes turime taip žaisti. Kai kurie sunkesni „Lietkabelio“ metimai, kai kurie yra ant mūsų – trenerių. Sveikiname „Lietkabelį“ ir ruošimės toliau kitoms rungtynėms.“

REKLAMA

Vienas labiausiai dėmesį prikaustančių rodiklių – atkovotų kamuolių skirtumas. „7bet-Lietkabelis“ jų nusiėmė 40, „Wolves Twinsbet“ – 26. Paklaustas, kas labiausiai nesisekė po lenta, N.Pacevičius bedė pirštu į skirtumus tarp savo ir varžovų rotacijų.

„Nesisekė tai, kad mes žaidėme su nominaliai vieninteliu vidurio puolėju (Regimantu Miniotu), kuris yra labiau ketvirtas numeris. „Lietkabelis“ uždėjo aiškų akcentą, ką kiekvienas protingas treneris padarytų. Tą jie ir padarė šiandien“, – sakė treneris.

– „Lietkabelis“ rungtynes pradėjo laužti po pertraukos. Sekė spurtas 7:0. Jūs keturias minutes buvote be taškų. Kas tos atkarpos metu nesuveikė?

– Kaip ir minėjau, kažkur tikrai išsimėtydavome tuos kamuolius, neturėjome sėkmės mesdami iš toli. Mes tokia komanda esame, kuriai reikia tų laisvesnių metimų, reikia tų lengvesnių taškų, norint būti rungtynėse. Šiandien to neturėjome.

REKLAMA

– Ar nuovargis jūsų komandoje tampa faktoriumi?

– Yra logiška, kad tokiose serijose skirtumą daro suolo ilgis. Mes šioje vietoje esame trumpesni.

– Kokie akcentai bus svarbiausi ketvirtajame mače?

– Išeiti su tokia pačia energija, kokia šiandieną buvo, ypač antrajame kėlinyje man patiko ta energija. Energija, gynyboje tam tikri pakeitimai ir važiuoti kautis.

– Rasheedas Sulaimonas, atrodė, buvo apribotas. Su kokia jis kondicija jis išvis žaidžia?

– Nieko naujo nepasakysiu. Jis šiandien žaidė 23 minutes, arti jo skaičių. Nėra jam lengva, varžo jį šiek tiek trauma. Jis žaidžia ir turi kažkiek pridėti.

– Minėjote, kad turite vieną nominalų centrą, šiandien dar pasibandėte Vitalijų Kozį. Ar tikitės iš jo daugiau naudos nei šiandien?

– Vitalijui neturiu jokių pretenzijų, nes jis per gyvenimą nėra žaidęs penktoje pozicijoje ir ypač prieš tokius didelius, kaip Gagičius ir Maldūnas. Jam nėra lengva, kažkur jis turi pranašumus kitose vietose. Verčiamės su tuo, ką turime. Vitalijus įdeda tiek, kiek jis gali.

– Ar yra naujienų dėl Christiano Mekowulu, Jeffery Tayloro situacijos?

– Situacija tokia, kokia buvo šiandienos rungtynėse?

– Ar yra šansų, kad bent vienas iš jų pasirodys ketvirtajame mače?

– Aš tikiuosi.

„Ilgoji pertrauka“: Brazdeikis ir Daviesas „Žalgiriui“, G.Oreliko išvykimas, „Ryto“ komplektacija ir padidinta alga Ą.Tubeliui, „Wolves“ naujokas, Europos taurės burtai ir agentų bonusai


Gairės: lkl, wolves, pacevičius
7 komentarai
Naujausi komentarai (7)
Geriausiai ivertinti (7)
PRO komentarai (1)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti